Over Nota Infra bv

voorwoord-004

Over Nota Infra BV

Nota Infra BV (voorheen Nota Straatmakers) is continu bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Standaardmachines worden in eigen beheer verder ontwikkeld en aangepast zodat het werk zo optimaal mogelijk kan worden uitgevoerd. Herstraten en het aanbrengen van nieuwe elementenverharding zijn zo veel mogelijk gemechaniseerd. Het machinepark is uitgebreid en modern, onderhoud en reparatie vinden plaats in eigen beheer zodat het materieel technisch goed in orde is.

Nota Infra bv is VCA** en ISO gecertificeerd

Nota Infra bv is een VCA** en ISO gecertificeerd bedrijf en gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van bestrating. Hiervoor beschikt Nota Infra over een uitgebreid machinepark met de modernste bestratingsmachines. Naast het leveren van een kwalitatief hoogstaand product heeft dit als bijkomend voordeel dat het werk fysiek minder belastend is en hiermee voldoet het bedrijf dan ook volledig aan de nieuwste Arbo-wetgeving.

Het bedrijf is gevestigd in Sneek en heeft als werkgebied de bovenste helft van Nederland in een straal van 100 km rond Sneek.

voorwoord-001
voorwoord-003

Erkend leerbedrijf

Nota Infra bv, altijd een straatlengte voor. In 2009 is Nota Infra gestart met een eigen vakopleiding in samenwerking met ROC Friese Poort te Drachten, opleiding weg- en waterbouw. Het bedrijf beschikt over een eigen leermeester die theorielessen geeft in het instructielokaal in Sneek. De theorielessen bestaan uit onderwerpen als BHV en VCA maar er wordt uiteraard ook veel aandacht besteed aan veilig tillen en goed leren meten en uitzetten. Naast een theorielokaal beschikt Nota Infra bv over een buitenterrein waar al het geleerde in praktijk wordt gebracht. Verder volgt een aantal personen via het UWV Werkbedrijf bij Nota Infra een opleiding. Ten slotte wordt aan het personeel dat (nog) geen diploma heeft de mogelijkheid geboden om mee te doen in het EVC-traject (Eerder Verworven Competenties) om zo alsnog in aanmerking te komen voor een diploma. Er wordt uitsluitend met goed opgeleide en ervaren mensen gewerkt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Nota Infra bv als erkend leerbedrijf is aangesloten bij Fundeon. Hierdoor wordt een directe en actieve bijdrage geleverd aan goed opgeleide vakmensen.

voorwoord-002

Visitekaartje

Alle medewerkers van Nota Infra bv doen hun werk in nette bedrijfskleding voorzien van bedrijfsnaam en logo. De medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf en stralen op deze manier uniformiteit en herkenbaarheid uit. Daarnaast speelt het sociale aspect ook een grote rol: Nota Infra bv hecht namelijk veel waarde aan correcte omgangsvormen met zowel opdrachtgevers als omwonenden en daarom krijgen alle straatmakers een training communicatie.

Back to top