Social Return On Investment

Iedere medewerker is bij Nota Infra even waardevol. Of je nu jarenlang ervaring hebt of leerling bent, of je nu WA jongere bent of een geestelijke of lichamelijke beperking hebt: wij nemen graag tijd voor onze medewerkers. Nota Infra ziet investeren in kwetsbare mensen als een win-win situatie. Mensen met spierballen en doorzettingsvermogen zijn hard nodig in de wereld van de infra!

 

Bij Nota Infra wordt deze groep werknemers intern begeleid door een allround vakman. Daarnaast hebben zij een interne coach die wekelijks – en later maandelijks – samen met hen evalueert. Het is belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd en op hun gemak voelen. Zelfvertrouwen doet wonderen! Bijvoorbeeld voor een van onze medewerkers die een heftruckrijbewijs haalde. Een dolgelukkige medewerker én een blije werkgever omdat de mogelijkheden van inzetbaarheid toenemen.

 

Nota Infra zorgt voor rust en regelmaat in het werk door bijvoorbeeld repeterende werkzaamheden en structuur in de begeleiding en coaching. Bij Nota Infra is iedere medewerker belangrijk en verdient hij of zij respect voor de inzet die geleverd wordt. De drempel om contact op te nemen met leidinggevenden is laag. Iedereen krijgt persoonlijke aandacht en een eerlijke kans om zich te ontplooien binnen het bedrijf.

“Stratenmaker zijn is het mooiste dat er is.”

 

Wijzend staat Niels Homan bij de Tigerstone herbestratingsmachine. “Kijk hier gaan de stenen er in”, vertelt hij. Even later vertrekt hij alweer met de shovel die hij behendig weet te bedienen. Op zijn gezicht is een grote lach te zien. “Stratenmaker zijn, is het mooiste dat er is”, roept hij terwijl hij wegrijdt.

 

Even later komt Niels weer terugrijden. “Ik werk door heel Nederland. Dan gaan we vaak al vroeg weg, dat hoort er gewoon bij. Ik ben bij Nota Infra gekomen via ome Toussaint en mijn neef Vincent.” Overal waar Niels binnenstapt wordt hij vrolijk begroet. “Ben je er weer jongen, we hebben je gemist.” Niels is een graag geziene gast op kantoor. Hij maakt een praatje met iedereen en krijgt alle collega’s aan het lachen.

 

“Ik heb fijne collega’s. We houden van een goede sfeer op het werk. We maken heel wat mee, maar daar vertel ik lekker niet over. We houden van een grap en een grol, dat houdt het werk leuk.”

Ontdek hoe Nota Infra werkt aan duurzaamheid