Zo werkt Nota Infra

Onze bedrijfsactiviteiten hebben direct effect op mens, milieu en toekomstige generaties. Vanzelfsprekend zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen daarom onderdeel van de kwaliteit die Nota Infra levert.

 

Als een gecertificeerd VCA** en ISO Infra-bedrijf staat veiligheid hoog op de prioriteitenlijst. Er is sprake van een heldere gedragscode voor medewerker en leidinggevende. Systematisch worden er interne audits gehouden door uitvoerders en voormannen. Bij Nota Infra vinden we het gewoon dat medewerkers elkaar aanspreken wanneer ze zien dat er niet veilig wordt gewerkt. Tevens is Nota Infra continue bezig om de fysieke belasting van de medewerkers te beperken dankzij het inzetten van de nieuwste bestratingsmachines en shovels. Nota Infra volgt de weg naar nog meer mechanisatie op de voet.

 

Co2 beleid
Nota Infra streeft er naar om de uitstoot CO2 zoveel mogelijk te beperken. Er wordt alleen groene stroom in en om het gebouw geleverd. Medewerkers zijn zich bewust van de uitstoot van gassen, daarom zetten zij de shovel uit als ze er geen gebruik van maken. Oude funderingen worden niet gelijk afgevoerd maar in een depot gestort en hergebruikt. Er is dus een gestructureerde inzameling en verwerking van bedrijfsafval. Nota Infra is CO2 prestatieniveau 5 gecertificeerd.

 

Sponsoring
Nota Infra sponsort diverse lokale verenigingen. Bijvoorbeeld:

  • Wielervereniging Nijland
  • Voetbalvereniging Wit Zwart Sneek
  • Voetbalvereniging Waterpoortboys
  • Voetbalvereniging Blackboys
  • Voetbalvereniging HJSC
  • Voetbalvereniging Sleat
  • Voetbalvereniging de Blesse
  • Volleybalvereniging Nijland
  • Vereniging Avondvierdaagse

“Door mijn werk kunnen we bij Nota Infra snel schakelen.”

 

Marjanna de Jager begon 11 jaar geleden als stagiair bij Nota Infra. Intussen heeft ze alles op kantoor wel een keer gedaan. Dat is handig, vertelt ze. “Want zo weet je precies waarvoor jouw werk dient. Ik werk zelfstandig, maar toch samen. Ik weet precies wat ik van mijn collega’s kan verwachten en zij van mij. Samen willen we graag kwalitatief goed werk leveren.”

 

“Bij Nota Infra vinden we het belangrijk om snel in te kunnen spelen op de actualiteit. Met mijn werk op de administratie draag ik daaraan bij. Ik zorg dat de administratie altijd bij is, zodat de directie precies weet hoe het ervoor staat. We verwachten veel van elkaar, maar ik ervaar ook een groot vertrouwen. Dat geeft me de vrijheid om mijn werk goed te kunnen doen.”

 

“Nota Infra heeft in een paar jaar tijd een flinke groei doorgemaakt. Ik ben daar heel trots op. We zijn gegroeid van onderaannemer naar hoofdaannemer. Ik denk dat dit gelukt is omdat we kwaliteit leveren, een hecht team hebben, duurzaam werken en denken in mogelijkheden.”

Ontdek de kracht van Nota Infra