Grondwerk

Grondwerk vormt de basis voor een goede infrastructuur. Voor het graven van watergangen, het bouwrijp maken van terreinen en de aanleg van wegen is grondverzet nodig. Nota Infra heeft alle kennis in huis die nodig is voor de efficiënte uitvoering van grondwerk.

 

Ons machinepark is berekend op de meest uiteenlopende taken op het gebied van grondwerkzaamheden. Naast de uitvoering van grondwerk kunt u bij Nota Infra terecht voor zand en/of grond leveranties van uitstekende kwaliteit.

 

Grondig te werk
Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Als hoofdaannemer kunt u van ons op aan tijdens elk project met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Met welke grondwerkzaamheden kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

“Nota zag meer in mij dan ik in mijzelf.”

 

Auke staat in de deuropening van de keet. Hij is assistent uitvoerder bij Nota Infra. “Ik ben begonnen op de Optimas bestratingsmachine en in een paar jaar tijd doorgegroeid tot assistent uitvoerder. Nu volg ik een opleiding tot uitvoerder. Ik heb vertrouwen gekregen en kansen met beide handen aangepakt.”

 

“Als uitvoerder ben je de spin in het web. Je heb contact met omwonenden, met de collega’s binnen en buiten. Ik vind het belangrijk dat we het samen doen. Als het nodig is, neem ik zelf ook een schop in de hand. Respect en vertrouwen moet je over en weer verdienen. Dat geldt ook voor contact met buurtbewoners: als er wat is dan ga ik erheen en praten we er samen over. Dan komt het eigenlijk altijd goed.”

 

“Mijn werk betekent voor mij vrijheid. Ik krijg vertrouwen dat ik de goede dingen doe en word in mijn waarde gelaten. Daardoor krijg je ook vertrouwen in jezelf en groei je in je rol. Dat is de kracht van Nota.”

Ontdek hoe Nota werkt aan duurzaamheid