Over Nota Infra

De medewerkers van Nota Infra zijn belangrijk. Zij zijn het meest zichtbaar tijdens de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van straatwerk, riolering, grondwerk of waterbouw. Bovendien hebben zij de grootste invloed op de kwaliteit die Nota Infra levert. Samen maken wij Nota Infra en dat merkt u als opdrachtgever.

 

Communicatietraining
Alle medewerkers van Nota Infra doen hun werk in nette bedrijfskleding voorzien van bedrijfsnaam en logo. De medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf en stralen op deze manier uniformiteit en herkenbaarheid uit. Nota Infra hecht veel waarde aan correcte omgangsvormen met zowel opdrachtgevers als omwonenden en daarom krijgen alle medewerkers een training communicatie.

 

Modern machinepark
Nota Infra BV is continu bezig met het verbeteren van de arbeidsomstandigheden. Zo worden de standaardmachines in eigen beheer verder ontwikkeld en aangepast zodat het werk zo optimaal mogelijk wordt uitgevoerd. Herstraten en het aanbrengen van nieuwe elementenverharding is zo veel mogelijk gemechaniseerd. Het machinepark is uitgebreid en modern, onderhoud en reparatie vinden plaats in eigen beheer zodat het materieel technisch goed in orde is.

 

Contact
Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Als hoofdaannemer kunt u van ons op aan tijdens elk project met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Met welke werkzaamheden kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

“Nota Infra houdt de deur voor iedereen wagenwijd open. Iedere medewerker is bij Nota Infra evenveel waard.”

Ontdek hoe Nota Infra werkt aan sociaal werkgeverschap