Riolering

Een degelijke riolering die vakkundig is aangelegd, daar merk je helemaal niets van als de straat weer dicht is. En dat hoort ook zo. Onder de grond en tijdens de realisatie maakt vakwerk echter wel een groot verschil!

 

Het onderhoud, de aanleg en of vernieuwing van rioleringsstelsels vraagt om een goede voorbereiding en een professionele aanpak. Nota Infra is gespecialiseerd in het aanleggen van alle soorten riolen. Denk bijvoorbeeld aan het aansluiten van rioleringen op percelen en het aanleggen van gescheiden systemen.

 

Hoogwaardig advies
Nota Infra is ook uw partner als het gaat om hoogwaardig advies over het regelen van de waterafvoeren. Bovendien vinden de medewerkers van Nota Infra het belangrijk om goed contact te onderhouden met omliggende bewoners en bedrijven. Natuurlijk werken onze medewerkers zo dat omstanders zo min mogelijk last ondervinden van de aanleg of vervanging van het riool.

 

Soepele doorstroom
Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Als hoofdaannemer kunt u van ons op aan tijdens elk project met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Met welke rioleringswerkzaamheden kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

“Mijn werk is heel afwisselend”

 

Watte Zijlstra kijkt lachend op van zijn werk. “Mijn werk is heel afwisselend. Het ene moment zit ik in het diepriool en een volgende keer ben ik bezig met het aansluiten van kolken en huisaansluitingen. Ook het graven van sleuven of het aanleggen van drainage is mijn werk.”

 

“Ik werk veel buiten, daar ben ik het liefst. In weer en wind, dat is geen probleem. Het werk is heel afwisselend. Dat maakt het mooi. Je komt bij iedere nieuwe klus vaak weer dezelfde collega’s tegen. Met elkaar zorg je voor een goede sfeer en dan helpt het wel als je weet wat je aan elkaar hebt.”

 

“Nota Infra is een goed gezond bedrijf. Onze leidinggevenden staan altijd voor ons klaar. Bijvoorbeeld als je eens een vraag hebt of iets nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Als het aan mij ligt gaan we zo nog even door!”

Ontdek hoe Nota Infra werkt aan duurzaamheid