Straatwerk

Een strak gelegde straat draagt direct bij aan de uitstraling van een woonwijk of bedrijventerrein. Kwalitatief aangelegde bestrating is veilig, verantwoord gelegd en zorgt voor een verzorgde uitstraling van de straat. Nota Infra ontzorgt u volledig bij de bestrating van grote en kleine projecten.

 

Bij Nota Infra begrijpen we het belang van werken volgens planning. Een straat die open ligt is vervelend voor de verkeerssituatie en omwonenden en bovendien heeft een deadline die niet gehaald wordt altijd gevolgen voor werkzaamheden die na de bestrating plaatsvinden. Bij Nota Infra vinden we het daarom heel normaal dat we ons aan gemaakte afspraken houden. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Door de aanwezigheid van een flink machinepark en een grote groep vakkrachten werken we hard en werken we door. Dat beloven we graag.

 

Machinaal straten
Nota Infra is VCA **, ISO en CO2 gecertificeerd en gespecialiseerd in het mechanisch aanbrengen van bestrating. Hiervoor beschikt het over een uitgebreid machinepark met de meest moderne bestratingsmachines zoals Tigerstone, Stenenlegger en Optimas. Machinale bestrating levert prima kwaliteit en bovendien is het werk fysiek minder belastend voor de arbeidskrachten waarmee het voldoet aan de nieuwste Arbo – wetgeving.

 

Onder de hamer
Nota Infra beschikt over een grote groep vakkrachten die ‘onder de hamer’ kan straten. Bestrating die vakkundig, precies en professioneel op een traditionele manier met de hand gelegd wordt.

 

Een straatlengte voor
Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Als hoofdaannemer kunt u van ons op aan tijdens elk project met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Met welke bestratingswerkzaamheden kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

“Als het regent werken we gewoon door.”

 

Lowie Zandstra zit op zijn knieën. De stenen vormen vakkundig en snel een straat. “Breien en praten tegelijk”, grapt hij. “Dat gaat prima samen.” Lowie werkt ruim 19 jaar als stratenmaker en gaat nog altijd met plezier naar zijn werk. “Als je het goed hebt, waarom zou je dan ergens anders heengaan?”

 

“Ik vind het heerlijk om buiten te werken. Met mooi weer is dat natuurlijk helemaal het geval. Maar ook als het regent gaat ons werk gewoon door. Ik heb speciale regenkleding. De mensen moeten er weer langs, het werk moet klaar. Daar doen we altijd ons best voor.”
“Ik werk al 9 jaar samen met een vaste collega. Dat is heel plezierig. We weten precies wat we aan elkaar hebben. We zijn echt op elkaar ingespeeld en dat merk je tijdens het werken. Samen leveren we vakwerk! Hoe ik heb geleerd om kwaliteit te leveren? Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om stratenmaker te worden. Leren in de praktijk, fouten maken en weer overnieuw beginnen. Die ruimte om te leren krijg je bij Nota Infra, daar krijg je een sterk werk van. Mooi toch?”

Ontdek hoe Nota Infra werkt aan duurzaamheid.