Waterbouw

Water is belangrijk in Nederland. Enerzijds omdat we ons land graag beschermen tegen water. Anderzijds omdat we het volop onderdeel uitmaakt van de infrastructuur van Nederland. Voor pleziervaart en bedrijfsvaart. In Nederland is professionele waterbouw daarom belangrijk. Nota Infra ondersteunt u vakkundig bij al uw werkzaamheden in de waterbouw.

 

Waterbouw is in ons land sinds mensenheugenis onderwerp van voortdurende zorg en aandacht van overheid, provincies, gemeenten en waterschappen. Nota Infra is actief in het aanbrengen en leveren van beschoeiingen en damwanden.

 

Vloeiend geholpen
Nota Infra is dé partner op het gebied van infrastructurele werkzaamheden in Nederland. Als hoofdaannemer kunt u van ons op aan tijdens elk project met betrekking tot riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouw. Met welke waterbouwwerkzaamheden kunnen we u van dienst zijn? Neem gerust contact op, we helpen u graag!

“Ik geef alles wat ik te geven heb”

 

Tim Kramer loopt van zijn bureau naar buiten. “Ik ben projectleider en werk overal en nergens. Ik houd overzicht en controle op bijvoorbeeld de planning en financiën van een project. Ik werk graag hard, mijn werk is mijn hobby. Nota Infra én mijn gezin, daaraan geef ik alles wat ik te geven heb.”

 

“Kwaliteit afleveren is voor mij belangrijk. Als een opdrachtgever tevreden is en ik ben dat zelf niet, gaat het werk overnieuw. Ik neem geen genoegen met een cijfer acht, een twaalf komt eerst. Daarom werk ik graag bij Nota Infra. Samen hebben we hier hetzelfde doel en we werken met gemotiveerde mensen. Ik maak lange dagen en elke dag doe ik dat met evenveel plezier.”

 

“Het mooie aan projecten in de waterbouw vind ik dat je iets maakt dat zichtbaar is. Je maakt een bouwwerk waar mensen plezier van hebben. Uiteindelijk doe je het daarvoor: dat een opdrachtgever tevreden is. Ik draag daaraan bij door open en transparant te communiceren, tijdig aan de bel te trekken en nergens voor weg te lopen. Zo krijg je wederzijds respect.”

Ontdek hoe Nota werkt aan duurzaamheid